Att ha bra dränering i Stockholm lönar sig

Det som gör byggnader i Stockholm stabila och fria från mögel eller svamp är att de har en tillfredsställande och god dränering som kontrolleras regelbundet.

Man kan fortfarande se gamla gärdesgårdar som står stabilt ute i markerna trots att de byggdes för mer än hundra år sedan. Det måste ha varit ett oerhört tidskrävande och tungt arbete att lyfta all sten på plats. De flesta stenarna plockades upp från åkrarna och användes sedan för att hägna in betande kor.

Har man prövat att bygga en gärdesgård i Stockholm står det efter ett par år klart att den rasar ihop om den inte gjorts på rätt sätt. Det handlar nämligen inte bara om att lägga stenar ovanpå varandra. Finns där ingen dränering kommer den inte att klara fukt och frost.

Dränering i Stockholm bygger på samma princip som en gärdesgård på landet

Hur gjorde man då dränering av gärdesgårdar? Hemligheten var att gräva och lägga sten lika djupt som man planerade att bygga högt. När man gör modern dränering i Stockholm behöver man som tur är inte gräva lika djupt som man planerar att bygga högt.

Företag som arbetar med dränering i Stockholm vet hur man löser problemet. De skapar den vattenavrinning som behövs för att byggnaden ska klara sig från fukt-, frost- och vattenskador. När du anlitar kunniga fackmän har de den utrustning och erfarenhet som behövs för att skydda ditt hus. Det enda du behöver göra är att ta kontakt för en offert. Låt detta företag komma till dig för dränering och göra ett kostnadseffektivt jobb: stockholmdränering.se

3 Oct 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!