Bilskrot håller Stockholm rent

Man kan undra vad som skulle hända med alla odugliga bilar om det inte fanns en bilskrot i Stockholm. På bilskroten tar de inte bara hand om bilen, de ser också till att det görs miljövänligt.

Försäkringsbolagen inser ibland att det inte är någon idé att försöka laga en krockskadad bil. Reparationerna blir dyrare än bilens värde. Då får man behålla bilen och så får man ekonomisk ersättning istället. Det kan vara bra, men vad gör man med den krockskadade bilen?

Ibland blir bilar bogserade till en verkstad eller till garageuppfarten vid hemmet. Där kan den inte stå så länge för när verkstaden inser att de inte ska laga den så vill de ha bort den så fort som möjligt. Kommer den inte bort i tid är det risk att man får betala för att den står där. Har man fått hem bilen till garageuppfarten så står den bara ivägen och påminner om att något måste göras.

En bilskrot i Stockholm hämtar upp bilen

Det är då man kontaktar en bilskrot i Stockholm. Man får visserligen inte betalt för bilen men det har man redan fått av försäkringsbolaget så det spelar ingen roll. På en bilskrot är man van vid bilar som inte kan köras och har en bärgningsbil och kan hämta upp den. Hämtningen kostar lite men man blir samtidigt av med sitt problem.

När bilen kommit till en bilskrot i Stockholm tar man hand om den på ett miljömässigt sätt. Man sorterar ut det som är giftigt och återvinner det som kan användas.

5 Mar 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!