Duktiga på golvslipning i Stockholm

Golvslipning är ett fantastiskt sätt att blåsa liv i gamla golv i Stockholm. Trägolv är som vackrast när de har några år på nacken och fått en upputsning.

Det var dags för sommarens första utefest. Denna gång var det Anna och Lars som stod för fiolerna. Det skulle bli perfekt. Det lovades sol och värme med endast en liten bris. Något som inte var tokigt då den både svalkade och höll myggen borta. Trädgården var rensad och redo.

Det enda molnet på himlen för Anna var altanen. Den var stor och hade ett vackert räcke som målats vitt under våren. Själva altangolvet hade de dock inte hunnit med ännu. Hon fick helt enkelt göra så vackra bordsdekorationer så att ingen såg fläckarna och hacken som fanns i princip överallt.

Golvslipning en fin överraskning

Lars hade inte kunnat undgå Annas muttrande om hur hemsk altanen såg ut. Men sa att det inte fanns en chans att fixa till den innan festen. De hade båda fullt upp. Lars var dock inte helt sanningsenlig. Han hade kontaktat ett företag som hade bra pris på golvslipning i Stockholm och de skulle komma två dagar innan festen.

Lars hade tagit kompledigt och Anna var på jobb när hantverkarna kom. De pratade en liten stund och fick en kopp kaffe innan de satte igång. Lars var verkligen imponerad över deras effektivitet. Efter slipningen skulle de olja in golvet. När det torkat en stund var det klart. Lars befann sig på altanen när Anna kom hem och han ropade på henne. Hennes chockade lyckliga ansikte skulle han alltid minnas.

7 Oct 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!