Ekologisk hållbarhet stavas laddstolpe i Stockholm

En elektrisk fordonsflotta kommer att ta över framtiden. Det är inte så mycket att tänka på, utvecklingen går inte bakåt. Med en laddstolpe i Stockholm förser du din el-springare med energi.

Med en laddstolpe i Stockholm förser du elbilen med energi så att du kan ta dig till alla platser och göra allt du ska göra. Den installeras i garaget eller var du vill ha den och sedan slipper du åka till macken för att tanka. Dessutom som en sporre så ger naturvårdsverket alla som vill göra sitt för framtiden och miljön 50 procent tillbaka på både installation och laddstolpe för både företag och privatpersoner. Du har säkert märkt att miljön har blivit ett hett ämne, både bildligt och faktiskt, på nyheterna och i världen. Med all rätt! Vi måste alla dra vårt strå till stacken för att klara den gröna omställningen och minimera förbränningen av fossila bränslen och en stor insats är att köra elektriskt.

Effektiv laddstolpe för din bil

Med en laddstolpe förser du din Tesla, din Polestar eller din Wolkswagen I.D3 - ja, vilken elbil som helst, med ström. Du laddar bilen snabbt och får 70 km per laddning så att du kan ta dig runt och göra vad du behöver. Du laddar dessutom bilen tryggt och enkelt hemma, inga mer stressiga turer till macken för att tanka. Installationen går snabbt och smidigt och du får ett professionellt bemötande av teamet. Framtiden är elektrisk och du kan göra den till nuet.

25 Mar 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!