Ett modernt industrigolv är helt och slätt

De krav som ställs inom industrin är mycket större nu än tidigare. Ett modernt industrigolv får inte ha fula sprickor och ska vara lättstädat och reptåligt.

Vi har alla sett dammiga betonggolv som är spruckna och fula, eller gammaldags kaklade golv med smutsgömmor i fogarna. Det ställs höga krav på hygien nuförtiden, och det görs bakteriologiska tester, särskilt inom livsmedelsindustrin. Det ska hållas fräscht i lokalerna, och då måste golven ha en hög standard.

De nya epoxigolven passar både inom industrin och i offentliga lokaler som köpcentra och mässhallar. Det är en massa av härdplast som läggs ut alldeles plant, och ytan blir smutsavvisande, hård och stark. Eftersom det inte blir några repor är det lätt att torka av golvet och det fastnar ingen smuts någonstans. Hygienpersonalen har då ett lättare arbete och hinner städa större ytor på samma tid.

Industrigolv i hela byggnaden

Du behöver inte göra någon egentlig skillnad mellan lager och produktionslokal, för utan trösklar och med hög standard hela vägen är det rent och fint överallt. Har du exempelvis brödlimpor som läggs på vagnar och ska ut på lagret, är det lätt att rulla iväg dem på ett hygieniskt sätt.

Med industrigolv i hela huset är det snyggt och lättstädat även på ditt förråd eller lager. Det ser också representativt ut. Du kan välja vilken färg du vill att golvet ska ha, och vill du lägga in företagets logotyp någonstans går det också bra. Du kan ha en tillhörande butikslokal och placera reklamen där. Kontakta detta företag när du har frågor om industrigolv: www.industrigolv.net

20 Nov 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!