Flexibel kontorsinredning

Har företaget fått ett extra tillskott av pengar som ska satsas på ny kontorsinredning? Involvera de anställda i processen och skapa den arbetsmiljö ni vill ha.

Det är inte bara den psykosociala arbetsmiljön som är viktig för anställda. Även den fysiska arbetsmiljön påverkar trivseln. Kontorsinredningen har flera syften. Dels ska den vara ergonomiskt anpassad, dels ska den också underlätta för att arbetet ska kunna utföras på ett tillfredsställande sätt. Den bör även vara trivsam och estetiskt tilltalande.

Är du chef för ett företag och har fått ett extra tillskott av pengar att lägga på kontorsinredning bör du involvera de anställda i processen. På så sätt kan ni tillsammans skapa just den arbetsmiljö ni är ute efter. Det kan finnas många åsikter och önskemål i en arbetsgrupp kring hur man vill ha det, vilket kan behöva diskuteras för att nå en gemensam vision för det nya kontoret.

Kontorsinredning anpassad efter just er arbetsplats

Att ha en tydlig vision är viktigt innan ni bestämmer er för att implementera den nya inredningen. Ni bör här inte vara rädda för att det kanske inte är genomförbart. Kontaktar ni ett företag som är specialiserat på kontorsinredning kan de hjälpa er realisera det ni vill åstadkomma, och anpassa inredningen efter era förutsättningar.

Sådant som kan vara bra att ha med i diskussionerna är hur ert arbetssätt kan förbättras med hjälp av inredningen. Ergonomi och möjlighet att kunna variera position under arbetet är andra viktiga faktorer. Även sådant som färg, textilier och annat som höjer trivseln behöver tas in i beräkningen.

11 Jun 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!