Flyttfirma för dig som hellre jobbar än flyttar i Vasastan

En flyttfirma i Vasastan frigör tid som annars gått åt till att packa kartonger. Det tar nämligen lång tid att flytta själv. Tid du sannolikt inte har.

Vissa saker tar betydligt mycket mer tid i anspråk än vad du först tror. Som att flytta, till exempel. Särskilt om du börjar räkna tiden i samma stund som du packar din första pinal. Och slutar räkna när du packat upp den allra sista grejen i den allra sista flyttkartongen och ställt den på sin rätta plats.

Frågan är bara om du har all den där tiden, egentligen? Naturligtvis HAR du tiden. Det tar inte mer än en mänsklig livstid att genomföra en flytt, om man nu ska använda det tidsspannet som någon sorts bortre gräns. Men vill du lägga all den tid som en flytt tar, på att flytta?

Flyttfirma i Vasastan låter dig spela padel istället

För dig som hellre gör annat i livet än att packa kartonger och bära dem, går det alldeles utmärkt att anlita flytthjälp i Vasastan. Faktiskt är det rätt sällsynt att flyttarna i Vasastan genomförs utan hjälp av en flyttfirma. I stadsdelen består befolkningen till hög grad av yrkesarbetare i medelåldern, som inte alls har lust att flytta själva

Hellre spela padel, äta middag på Tranan eller jobba över. Naturligtvis är alla som bor i Vasastan sina egna unika människor med sina egna unika motiv till att anlita flytthjälp. Det vet ju du som själv bor där. Men faktum kvarstår. Det tar alldeles för lång tid att flytta på egen hand.

1 Aug 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!