Ha roligt på valpkurs i Stockholm

Man kan inte köpa lycka säger de som aldrig skaffat hund. Fel. Vardagen blir rolig men det behövs lite jobb också. Valpkurs i Stockholm ger hjälp med samvaron.

Alla relationer behöver att man engagerar sig. Tänker man efter stämmer det väldigt väl. När människor vill leva tillsammans måste alla engagera sig och se till att allt fungerar. Det ställer sig ungefär likadant när man köpt en valp. Valpen är villig att lära men kan inte själv förstå vad du vill att den ska göra.

Du ska vara ledaren och det betyder bland annat att du behöver veta vad du vill. Vardagslydnad är grundläggande och är det du behöver starta med omgående när valpen flyttar hem till dig. Någon militär drillning är det inte fråga om. Kärleksfull anvisning med förståelse för hur en hund fungerar är mer korrekt.

Valpkurs som hjälpmedel i vardagen

Vad är då grundläggande lydnad när valpar är inblandade? Inkallning är A och O. När du ropar hundens namn eller ett kommando ska din valp tycka att det är roligare att komma till dig än att fortsätta med något annat. Gå fint i koppel och tränas vid hundmöten är andra viktiga delar av fostran.

Dessa moment och annat kräver att din valp känner sig trygg med dig. Rätt träning får ni enklast vid en valpkurs i Stockholm. Tillgång till en kunnig instruktör som hittar på roliga övningar och gemenskap med andra hundar och hundägare ger den perfekta omgivningen. En kurs för alla och en grund för framtiden.

14 Aug 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!