Hyra buss till festen i Stockholm

Om man vill samla ihop alla sina festdeltagare och skjutsa dem till festen i Stockholm kan man välja att hyra buss som en lösning. Här kommer några bra tips.

Bröllopsdagen startar med en vacker ceremoni i kyrkan. Där är alla vänner och släktingar samlade för att se hur det kära paret lovar varandra evig kärlek och trohet. Men när ceremonin är över vill man bjuda alla gäster på en stor och generös fest. En fest med god mat, musik och tal från alla som vill önska brudparet lycka till.

Tyvärr brukar det sällan finnas en bra festlokal nära kyrkan utan man får transportera sig, och alla gäster, till en annan destination. Det kan kännas trist att plötsligt bryta upp sällskapet för att hoppa in i egna bilar. Därför är det idag många som väljer att hyra buss för att köra alla från kyrkan till festlokalen i Stockholm.

Enkelt att hyra buss i Stockholm

Idag finns det flera bra bussföretag i Stockholm att välja bland. Men som beställare behöver man veta vad man ska tänka på. Det handlar om ganska självklara bestämmelser som dag och tid, samt start- och slutdestination. Och det kan även kännas självklart att man ska uppge hur många som ska resa med bussen, så att man kan bestämma vilken buss man ska ta.

Men det många glömmer bort i beställningen är att lägga till aktivitet eller faciliteter, om man vill ha det på bussen. Exempelvis en toalett, eller ifall man vill att någon ska kunna underhålla resenärerna genom tal eller lustigheter.

1 Nov 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!