Isolering i Stockholm – ska inte underskattas

När du köper eller renoverar hus i Stockholm bör du alltid försäkra dig om hur skicket är i fråga om isolering. Det avgör temperatur och luft i byggnaden.

Låt säga att du har hittat ditt drömhus i Stockholm. Åtminstone på utsidan. Dock ska man ha med sig att oavsett hur fint ett hus är på utsidan ska man betrakta dem lite som människor. Insidan har också en oerhört stor betydelse – om inte till och med en viktigare. Om skicket inte är lika bra innanför väggarna är huset inte mycket att ha.

Till insidan kan man exempelvis räkna temperaturen och husets förmåga att andas, vilket skapar en behaglig luft att vistas i. Naturligtvis är det isoleringen som påverkar dessa faktorer. Med andra ord ska du aldrig låta dig charmas för mycket av ett hus utsida eller omgivning utan att också undersöka isoleringens skick.

Isolering – rådgör med experter

I somliga fall kommer det säkert att finnas skäl att byta isolering. Det kan vara fallet även för dig som inte flyttar till ett nytt hus – om du till exempel ska renovera ditt nuvarande hus är det inte fel att se över isoleringen samtidigt. Allra bäst är förstås att kalla in någon som är expert på isolering i Stockholm.

Men om du känner dig bekväm med det och kan göra ett fackmannamässigt jobb på egen hand finns det naturligtvis ingenting som hindrar dig från att göra det själv. Det är dock som sagt viktigt att det också blir bra – du ska som sagt trivas även på insidan. Läs vidare om isolering här: www.isoleringstockholm.nu

5 Dec 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!