Källarrenovering kan leda till extra inkomster i Stockholm

Att satsa en slant på en källarrenovering i Stockholm kan vara ett sätt att dryga ut hushållskassan. En fin källare går att hyra ut för en fin penning.

I dag är ekonomin ämnet på allas läppar. Särskilt de skenande elpriserna har gjort många människor så oroliga för sina respektive privatekonomier, att en viss panik har börjat sprida sig hos vissa villaägare. Nu gäller det att dra ned på alla kostnader, och att få in så mycket extra inkomster som går.

Att kunna hyra ut sitt källarplan kan vara en väg till att dryga ut hushållskassan. I ett källarplan med egen ingång kan både hyresgäster bo och arbeta. Men då gäller det att källaren är i skick för att hyras ut. En källarrenovering kostar visserligen en slant, men kan snabbt betala sig med tanke på de inkomster en hyresgäst kan generera.

Källarrenovering – be om referenser och offerter

När du tar kontakt med en firma som utför renovering av källare i Stockholm bör du självklart be om referenser. Du bör dessutom ringa upp dessa referenser, för att verkligen säkerställa att de tidigare kunderna har varit nöjda med arbetet. En källarrenovering kan utföras på många olika sätt, så var noggrann med att be om referenser där det utförda arbetet liknar det du vill göra.

Självklart bör du också ta in offerter från flera olika firmor. Det kan skilja mycket i pris mellan olika företag, och eftersom du gör källarrenoveringen för att förstärka din ekonomi är det självklart att du inte ska betala mer än du behöver. Tänk bara på att inte välja en allt för billig firma. Det är viktigt att hantverkarna är erfarna och certifierade, särskilt om det ingår våtrumsarbete.

5 Dec 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!