Komplett lägenhetsrenovering i Stockholm

Funderar ni på att renovera lägenheten? Det finns byggföretag som är specialiserade på lägenhetsrenovering i Stockholm och som erbjuder totalentreprenad.

Genom att renovera lägenheten kan man många gånger själv skapa sig sitt drömboende. Visst kan det kosta en hel del men kanske gör renoveringen att man inte behöver flytta. En komplett lägenhetsrenovering höjer också värdet på bostaden. Men det finns saker man kan göra för att hålla kostnaderna nere vid renoveringen.

Till en lägenhetsrenovering behövs det flera olika typer av hantverkare som exempelvis målare, snickare, golvläggare, plattsättare, elektriker och rörmokare. För att slippa anlita flera olika företag kan man i stället anlita en byggfirma som erbjuder totalentreprenad och som har all expertis inom företaget. Totalentreprenad brukar vara billigare och dessutom går själva renovering snabbare.

Hur mycket kostar en lägenhetsrenovering?

Hur mycket en lägenhetsrenovering i Stockholm kostar beror på hur pass omfattande den är och vilka material man väljer. Priserna kan också variera mellan olika byggfirmor och det kan därför löna sig att ta in mer än ett kostnadsförslag. Innan man kontaktar en byggfirma kan det vara bra att ha funderat över hur man vill ha det och vilka förändringar man önskar.

Gå igenom varje rum för sig och skriv en lista över det som ska göras. Men man ska heller inte dra sig för att fråga byggfirman om råd. De flesta byggfirmor kommer på ett kostnadsfritt hembesök i samband med offertförfrågan och man har då möjlighet att ställa frågor. Många gånger kan de komma med smarta tips på lösningar som man själv kanske inte tänkt på.

22 Aug 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!