Kontakta en trafikskola i Stockholm för att lyckas med körkortet

Att gå på trafikskola i Stockholm gör att man kommer lära sig trafiken i storstaden. Att hitta trafikrytmen och ändå få lugnet i trafiken är en konst.

Naemi hade bestämt sig för att fundera denna termin vad nästa steg skulle bli. Efter att hon funderat på att bli förskollärare testade hon att gå in som vikarie på olika förskolor. Gulliga ungar, javisst, men inte hennes grej. Hon hade även testat hemtjänsten och det var samma sak där. Det var söta och trevliga åldringar men inget för henne i längden.

Efter en fika med ett par kompisar var det en som föreslog att hon skulle kunna köra någon form av budbil. Det triggade Naemi, det skulle mycket väl kunna vara roligt. En kompis hade lagt ut på sociala medier att de sökte folk till en sådan firma.

Trafikskola i Stockholm när körkortet ska tas

Det var bara ett problem och det var att Naemi saknade körkort. Plötsligt kom hon på att hennes kusin hade gått på en intensivkurs för att ta körkort. Det hade varit en trafikskola i Stockholm som hade den kursen. Naemi messade sin kusin och fick namnet på trafikskolan.

Bara några minuter senare hade hon anmält sig till en intensivkurs hos trafikskolan. Förhoppningsvis skulle hon ha körkort och ett nytt jobb inom kort. Kanske skulle det inte dröja länge innan hon även skulle kunna flytta hemifrån och vara vuxen på riktigt. Körkortet var definitivt ett stort steg framåt på den vägen.

27 Feb 2023

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!