Kontorsmöbler i Stockholm för dig som gillar hållbarhet

Skulle du kunna tänka dig att hyra kontorsmöbler i Stockholm som är lite lätt använda? Tycker du att det slängs och kasseras för mycket och för lättvindigt?

Det är inte längre hållbart att bara kasta fullt fungerande kontorsmöbler i Stockholm. Det förekommer att både privata företag och kommunala sådana byter sin inredning. Detta trots att det är fullt fungerande möbler. Måhända inte fullt tidsenliga med med stor charm och hög potential.

En riktigt bra idé är därför att i stället hyra sina möbler. Då kan alla möbler leva länge och bli använda tills de inte längre fungerar. Du kan sluta hyra dina möbler när ditt företag lägger ner eller flyttar. Du kan hyra nya när ni tröttnat på inredningen och vill byta stil eller färgsättning. Du kan hyra om än bara för en kort tid.

Uthyrare av kontorsmöbler i Stockholm gör allt för kunden och möblerna

Ett företag som hyr ut begagnade eller lite lätt använda kontorsmöbler kan inte ligga på latsidan. De måste ha full tillgång till snickare och designers. Andra är tapetserare och sömmerskor. En del målare är också bra att ha. Dessa hantverkare ser till att varje enskild liten möbel blir som ny.

Alla möbler går man igenom och piffar till efter att de blivit undersökta, så att intet behöver lagas först. Då gör man det innan. Allt ska vara tipptopp när kunden kommer för att titta. Det är viktigt att inga möbler ser använda ut även om de har varit det. Allt ska andas nyhet och fräschör.

19 Jun 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!