Lägenhetshotell på Arlanda underlättar i Stockholm

I dagens samhälle ska allt ske så effektivt som möjligt. Samma gäller många möten med kunder från andra länder. Då är lägenhetshotell vid Arlanda smidigt.

Andreas, som arbetade inom bankväsendet och hade en hel del utländska kontakter, kände ibland att han gjorde saker i farten. I början av den tjänsten han hade nu skedde kundmötena på huvudkontoret där han vistades för det mesta. Men för att kunderna inte skulle hämtas av chaufför hade det legat på hans lott att hämta på Arlanda.

Detta hade inneburit en hel del tid som bara slösades bort i bilköer och väntan på flygplatsen när det var förseningar. Sedan dess hade ett lägenhetshotell byggts ute på flygplatsen. Där skedde nu alla möten, och om kunden hade väntetid före eller efter mötet kunde de sova ut i den lägenhet han hyrt till dem där.

Lägenhetshotell ger kunden arbetsmöjlighet och vila

På det lägenhetshotell vid Arlanda, som han numera var mycket bekant med, checkades kunden in och kunde, om de hade haft en lång flight, ta en dusch och vila ut innan mötet och även efter. Skulle flyg bli försenade kunde kunden använda lägenheten till att arbeta och fördriva tiden under väntan och Andreas slapp att stanna och hålla kunden sällskap.

Det var en synnerligen bra lösning för alla inblandade och definitivt mycket mera kostnadseffektivt. God mat fanns det även ute på flygplatsen, så att bjuda kunderna på en bit god mat var enkelt och inga taxifärder behövdes för att lotsa hem kunden. Själv kunde han sätta sig på tåget och åka direkt in till stan när han var klar.

7 Mar 2023

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!