Målare i Nacka med våtrumscertifikat

Ska ni måla om och fräscha upp ert badrum? I så fall måste ni anlita en målare i Nacka som har våtrumscertifikat. Annars kommer inte hemförsäkringen att gälla.

Tänker man måla om taket eller väggen i badrummet måste man veta vad man gör eftersom fukt och vatten ställer extra höga krav på materialen. Därför måste man anlita en målare som har behörighet och får utföra måleriarbeten i badrum. Använder man sig av en obehörig hantverkare och det uppstår skador får man inte ut något på försäkringen.

Att anlita en målare med våtrumscertifikat kostar inte mer än en vanlig målare. Det är arbetets omfattning, tillsammans med materialåtgången, som avgör priset. Vill man veta hur mycket det kostar att få badrummet målat kan man enkelt ta in kostnadsfria offerter från några olika målerifirmor.

Det lönar sig att anlita en professionell målare

Det är inte bara till badrummet som det lönar sig att anlita en riktig målare. Många tror att de själva ska klara att måla om hemma men är inte beredda på att förarbetet tar lång tid. Vilket leder till slarv. Om ytan inte är jämn och ren innan man börjar måla kommer inte färgen att fästa som den ska. Det blir inte heller särskilt fräscht eller snyggt.

Det gäller också att välja färg efter hur rummet används. I exempelvis ett kök eller barnrum kan det vara bra om färgen är avtorkningsbar. När man anlitar en professionell målare i Nacka får man hjälp med att välja både typ av färg samt, om man vill, kulör. Hör av dig till en målare på denna hemsida: www.målareinacka.se

12 Oct 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!