Mäklare i Upplands Väsby maxar arvet

Låt en kompetent mäklare i Upplands Väsby ta hand om dödsboets lägenhetsaffärer. Maximera arvet genom att maxa försäljningspriset på ert föräldrahem.

Du som precis tagit ett sista farväl av dina föräldrar är säkert mitt inne i ett intenstivt sorgearbete. Och nu väntar dessutom allt det praktiska med att ta hand om dödsboet. Bohaget ska delas upp och avyttras och bostaden ska säljas. I det läget gäller det att få tag i en mäklare i Upplands Väsby med fingertoppskänsla för även de mer känsliga lägenhetsaffärerna.

Särskilt när ni är flera syskon inblandade som dödsbodelägare, är det viktigt att allt går rätt till med försäljningen av ert föräldrahem. Dessutom vill ni förstås få ut så mycket pengar som möjligt för huset. Kanske har flera av er räknat med att det skulle vara mer kontanta medel kvar i arvet än vad det faktiskt visade sig vara. För många blev pensionen en knaprare tid än vad som kanske var väntat, och många äldre har behövt tömma sina sparkonton för att upprätthålla den levnadsstandard de varit vana vid.

Mäklare i Upplands Väsby får ut premium för huset

Du som vill maximera era vinstchanser vid husförsäljningen bör låta er mäklare i Upplands Väsby få fria händer kring arbetet med marknadsföring och budgivning. Även om du har åsikter om hur man säljer en lägenhet är du trots allt en amatör. Mäklaren är proffs. Väljer du en mäklare med lokal anknytning till Upplands Väsby har han dessutom den lokalkännedom som krävs för att kränga lägenheter till maxpris i just ert område.

15 May 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!