Målare i Sundbyberg bör akta sig för att måla som Dalí

Salvador Dalí var en uppskattad surrealistisk målare, men skulle nog inte passa att vara målare i Sundbyberg då få kunder vill ha smälta fönster och dörrar.

Salvador Dalí var en målare som de flesta har sett ett verk av. Han målade klockor mjuka som pannkakor eller djur med enormt långa ben. En surrealistisk värld som fascinerade alla men som få kände igen sig i. Steget från Dalís konst till att måla om i vardagsrummet är nog så långt man kan komma.

Antag att Salvador Dalí skulle jobba som målare i Sundbyberg, och när du ringde en målerifirma för att be dem skicka en målare så var det han som dök upp. Vad skulle du egentligen kunna förvänta dig då? (Bortsett från en mindre chock då han varit död sedan 1989.) Skulle du komma hem och finna klockor nedsmälta över stolsryggar?

Målare som överraskar på ett bra sätt

När du anlitar en målare i Sundbyberg kan du visst bli överraskad – men på ett bra sätt. Inte av att din dörrkarm plötsligt sträcker sig 50 meter upp i luften eller att dina fönster plötsligt visar hela andra vyer än din lilla radhusträdgård. I stället är du överraskad av hur snabbt jobbet gick och hur bra det blev.

Kanske blev du även överraskad över att målaren tog hand om din ROT-ansökan till Skatteverket samt drog av avdraget direkt från sin räkning. Positivt är också att denna – helt gratis - kom med andra bra förslag gällande renoveringar i hemmet.

28 May 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!