Presentationsteknik kan vara avgörande

Att behärska presentationsteknik handlar inte bara om att hålla ett föredrag. Det kan vara nyckeln till att få drömjobbet som försäljare man suktar efter.

Andreas hade jobbat länge inom företaget och kände att det var dags att ta ett kliv upp på karriärstegen. Han hade jobbat länge på en utvecklingsidé som skulle kunna öka företagets totala försäljning. Men för att inte bara få igenom idén utan även få jobba med att sälja den krävdes det mer.

Han skulle behöva presentera den på ett övertygande sätt. Ett sätt som fick dem att sluka idén med hull och hår, samtidigt som de insåg vilken otroligt bra säljare han var. Något han för tillfället inte var. Han fick nämligen alltid panik när han skulle tala inför en grupp för att han hade svårt att uttrycka sig.

Investera i en kurs i presentationsteknik

Det var i en annons han hittade svaret. En kurs i presentationsteknik skulle gå av stapeln i Stockholm. En heldagskurs som skulle vara värd sin vikt i guld. Det fanns inget att tveka på om han ville ha en högre tjänst. Så han skickade iväg sin anmälan och undrade genast vad han gett sig in på.

Kursen i presentationsteknik hade varit lärorik. Han hade bett att få presentera sin idé så snart han anmält sig till kursen. Andreas hade varit nervös men visste att han hade gjort allt som stod i sin makt för att det skulle gå vägen. Efter presentationen insåg han att kursen hade gett honom inkörsporten till ett nytt liv.

21 Jun 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!