Pris på golvslipning i Stockholm

Golvslipning i Stockholm kan vara väl värt investeringen. Ofta betalar du per kvadratmeter och priset är beroende på typ av golv och den behandling du väljer.

Att slipa upp golven där hemma kan vara en god idé. Inte bara blir det snyggt utan det kan också höja värdet på din lya. Men vad kostar det då att anlita golvslipning? Ja, det beror först och främst på vilken typ av golv du har och även hur du väljer att behandla det.

Ett golv kan lackas, laseras eller oljas på olika sätt. Det finns exempelvis vit lasyr, hårdvaxolja eller pigmenterad olja att välja mellan. Ta en titt på ditt golv, är det ett parkettgolv, kanske fiskbensparkett eller möjligtvis ett trägolv av furu? Beroende på vad du har och vilken typ av behandling du väljer, kostar kalaset lite olika.

Är det värt priset med golvslipning i Stockholm?

Exakt pris på golvslipning i Stockholm är svårt att svara på. Det kan kosta allt mellan 240 kr per kvadratmeter upp till 365 kronor per kvadratmeter. Det här betyder att om du har en lägenhet på hundra kvadrat kostar det mellan 24 000 och 36 500 kronor. Utöver det tillkommer ofta fast pris för exempelvis trösklar.

Är det då värt priset? Visst kan det låta saftigt med sådana summor för att göra något du går på vackert, men faktum är att golvet är det som ögat faller på när du kliver in i en bostad. För en framtida försäljning kan det mycket väl betala tillbaka sig att ha tagit hand om originalgolvet.

14 Jul 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!