Professionell lackering av dina köksluckor i Stockholm

Beställ en lackering av dina köksluckor i Stockholm. Lite ny färg fräschar upp och köket känns nyrenoverat till en låg kostnad. Färgen sitter perfekt om du anlitar en firma som är proffs.

Varför kasta bort det som fungerar bra, är helt och funktionellt? Du sparar mycket pengar på att behålla dina köksluckor och låta en lackeringsfirma ge lådor och luckor en ny färg. Det är ett enkelt sätt att få det fint. Det är praktiskt att anlita proffs, eftersom det är svårt att få färgen att sitta jämnt och fint om man är amatörmålare.

Lackering du kan lita på

En yrkesmässig lackering av köksluckor i Stockholm håller länge, och du får köksluckor du kan vara stolt över. Resultatet håller sig fint i många år, så det är en billig investering i trivsel.

Det finns olika sätt att utföra en lackering på. Fråga firman du anlitar vilken metod de skulle rekommendera hos dig. Många väljer att sprutlackera köksluckor. Men man kan också utföra en ugnslackering, då hela luckan tas loss och lackeras. Senan får luckan torka i en speciell ugn innan den lackeras en gång till.

Det bästa med att lämna bort jobbet till en expert är också att du slipper att göra allt förarbete själv. Dessutom slipper du fula märken och rinnande färg. Träluckor är lättast att få en helt ny kulör på snabbt, men laminat kräver lite mer arbete. Du sparar in på material och avfall när du låter luckorna blir som nya, billigt och bra.

28 Feb 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!