Ser du fram emot att köra halkbana i Stockholm?

I körkortsutbildningen ingår det flera olika moment som man behöver klara av för att kunna få sitt körkort. Halkbanan är ett av dessa viktiga moment. Boka din tid för halkbana i Stockholm.

Dagen för halkbanan är äntligen här. Det pirrar i magen på morgonen när du vaknar. Du har sett fram emot den här dagen länge, att få köra på halkbanan. Du har fått höra så mycket om halkbanan och att det ska vara så rackarns roligt. De flesta som gör den vill få göra den igen för att det är så kul.

Du ska köra halkbana i Stockholm och behöver åka en bit för att komma dit. Du ska inte göra den själv. Det är du och tre andra som ska få göra den tillsammans idag. Ni har övningskört tillsammans och pluggat ihop under flera månader. Ni tycker att det känns roligt att få göra alla moment ihop.

Det roligaste momentet i körutbildningen

När ni sedan är på väg från halkbanan så känns det som om ingen av er kan sluta skratta. Herregud, så himla roligt det var. Ni frågade till och med körläraren ifall ni fick göra det en gång till innan ni åkte hem, men det fick ni inte.

Däremot hade han fått frågan en massa gånger tidigare, vilket tyder på att de flesta älskar halkbanan. En del kan vara rädda eftersom man har mindre kontroll på bilen vid halt underlag. Det är dock absolut inget att vara rädd för, det är bara roligt.

17 Sep 2021

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!