Smidigt att hyra en container i Stockholm

Ska man göra en större renovering, så kommer det med en hel del saker att slänga. Perfekt då att kunna hyra en container i Stockholm och slänga sakerna i.

Som John har längtat efter det här, äntligen kommer dagen då villan ska börja renoveras. Den fula ankungen ska bli en sann historia, historien om huset som får sin charm efter att ha sett riktigt dåligt ut. John är en av de som kan göra mycket själv och har dessutom många i sin närhet som är händiga och gärna hjälper till.

Väggar ska rivas och väggar ska byggas, det gamla golvet ska rivas ut och med det, även allt under det. John visste redan från början att hans lilla transport inte skulle räcka till åt renoveringen. Här behövde man något större. Något som inte krävde att man tömde det fem gånger per dag.

Perfekta valet att hyra en container

Som tur var hade bästa polaren Simon kontakt med ett företag som man kunde hyra container i Stockholm av. Det var inte bara att man kunde hyra, utan man kunde även köpa, men för John var det helt perfekt att hyra en. Ha den och låta den stå tillgänglig så man enkelt kunde kasta ut allt från renoveringen.

När containern var på plats, gick hela renoveringen så mycket smidigare till. Alla kunde jobba på i sin egen takt. John han visste att när de var färdigt, då var det bara att lämna tillbaka containern igen.

31 Oct 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!