Svårt att motstå städfirma i Stockholm

Många människor skulle gladeligen slippa att städa. Det gäller både på företag och privat. Så när en städfirma i Stockholm levererar utmärkt service är det väldigt svårt att säga nej.

Precis det hände när Elisabeth, företagets städerska, skulle sluta. Barbro som var chef över den lilla firman hade tänk att själv ta över när de blev utan städerska. Det var inte så mycket jobb och de anställda klarade fint av alla kontorsgöromål.

Sagt och gjort. När de tackat av Elisabet tog Barbro över sysslorna. Hon var förvånad över hur mycket tid städningen tog i anspråk och började att vekna.

Någon månad senare skadade en av de anställda benet och blev sjukskriven. Nu var firman i ett ohållbart läge och var tvungna att hitta en snabb lösning.

En städfirma i Stockholm man inte kan vara utan

Barbro kontaktade en städfirma i Stockholm hon hört talas om. Vid ett möte med städfirman bestämdes hur arbetet skulle gå till. Hon sade till den besökande att det handlade om en begränsad period, vilket gick bra enligt representanten.

Lotti som deras städerska hette berättade en dag att de kunde leverera en fruktkorg varje vecka om företaget ville. Barbro var på gott humör och tackade ja.

Det var en fröjd att komma till jobbet på morgonen nu tyckte hon. Det luktade rent och allt blänkte. Hon gillade det troligtvis ännu mera då Lotti berättat om hur de jobbade för att hålla borta bakterier. Fruktskålen stod i personalrummet och piggade upp med sina vackra färger. Allt var noggrant utfört och man märkte på personalen att de trivdes.

Vem kan säga nej till en fruktkorg

Flera veckor hade gått när Lina, den sjukskrivna kontoristen, berättade att hon skulle komma tillbaka. Barbro gladde sig åt att få henne tillbaka. Tyvärr innebar det att hon skulle börja städa igen.

Den sista måndagen kom och Barbro gick som vanligt in i personalrummet för att hämta kaffe. Hon haffade ett färggrant äpple i farten och tog en tugga. Plötsligt stannade hon upp och tittade fundersamt på den goda frukten. Där hon tagit ett bett var den blank av fruktsaft och smaken i munnen var ljuvlig.

Hon kom tillbaka till verkligheten och gick in på sitt kontor. Lyfte mobilen och letade fram ett nummer i telefonlistan. “Hej, det är Barbro från kontorsfirman som ringer. Om det går bra vill vi gärna behålla Lotti på obestämd tid. Sedan la hon på, satte sig ner och log nöjt.

25 Oct 2021

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!