Ta med familjen på gokart i Stockholm

Gokart är en härlig aktivitet som hela familjen kan göra tillsammans. Tävla mot varandra eller kör bara för nöjes skull. Boka in er gokart i Stockholm.

Hela familjen skulle hitta på något roligt tillsammans. Barnen Max och Lilly tjatade om Gröna Lund men pappa Stefan tyckte att nu var det nog med det. Varenda gång de skulle göra något, så var det Gröna Lund i Stockholm som blev valet. Kunde de inte bara en gång testa på något annat i stället, något som kanske till och med var roligare.

För att göra dagen så bra som möjligt och få barnen att släppa sin tanke lite så bokade pappa Stefan in en helgalen dag. Han bokade in gokart och paintball. Där skulle ungarna få testa något nytt och oj vad roligt de skulle ha det. Barnen blev besvikna när de insåg att de inte körde mot Gröna Lund, men det skulle snart ändras.

Gokart som de länge kommer att minnas

När de var framme vid området så kollade barnen med stora ögon och kunde knappt tro vad de såg. Detta var något Max hade velat göra länge och nu var det äntligen dags. Stefan, Max och Lilly skrattade så de tjöt, det var den roligaste dagen de hade haft.

De flög fram på sin gokart i Stockholm och fick även lov att tävla mot varandra. Detta slog barnens andra önskemål med hästlängder. Det var så smidigt för Stefan eftersom de som höll i gokarten erbjöd både skyddskläder och hjälm.

2 Apr 2023

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!