Trappstädning i Stockholm kan vara ett rent nöje

Har du funderat på hur det skulle se ut om din trappuppgång aldrig blev rengjord? Anlita trappstädning i Stockholm om du vill att det ska se rent och fint ut.

Känslan av att komma hem har inte bara med ditt eget boende att göra. Denna känsla kan du ha redan när du stiger in i en trapp där allt är skinande rent. Någon har gjort sig mödan att fixa det där lilla extra som ger en hemtrevlig känsla. Det är inte bara rent. Det är något mer. Om du har ett företag eller äger en fastighet kan det vara lönsamt på fler än ett sätt att ha en trapp som är välkomnande och skinande ren. Med bra trappstädning i Stockholm kan det bli verklighet.

Hur utförs en trappstädning?

När man kommer in i ett trapphus och ska göra rent är det bäst att börja med att skaka mattorna som kan finnas. Sedan sopar du upp det värsta med en sop. Fortsätt med att torka av varje trappsteg. Antingen en gång eller två beroende på hur nedsmutsat det är. Sist lägger du på den nyss skakade mattan. Eller kanske lägger på en helt ny och tar med den gamla till tvätt. Du behöver se till att dammtorka och få bort fläckar på väggar, dörrar och trappräcken, samt rengöra varje våningsplan och även hissar om det finns. Det kan ibland ingå att du ska städa källaren. Bäst att kolla upp sådant innan du åtar dig jobbet och sätter igång på allvar med städningen.

10 May 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!