Vårdnadstvist i Stockholm händer tyvärr

I början av ett förhållande finns inte tanken på framtida separation. Men tyvärr händer det ibland. Finns det barn kan det sluta i en vårdnadstvist i Stockholm.

Anna och Erik hade levt tillsammans i över tio år och hade sonen Simon, sex år, tillsammans. De hade varit en harmonisk familj som alla trodde skulle finnas för alltid. Så blev det inte. Ett felsteg av Anna på en firmafest ändrade allt. Det hade inte varit så allvarligt tyckte hon men sambon kände sig sviken.

Oftast brukar dessa bråk gå över men inte denna gången. Problemen eskalerade då Erik blev omåttligt svartsjuk. Till sist var det inte hållbart längre och separationen var ett faktum. Det som hade varit otänkbart för bara ett halvår sedan var nu ett faktum. De skulle hamna i en vårdnadstvist.

Vårdnadstvist var ett faktum

Erik bestämde sig för att han ville ha ensam vårdnad om sonen. Något som var oacceptabelt för Anna. Hon var ingen ond människa, hon hade bara gjort ett misstag. Båda fick hjälp av varsin expert på vårdnadstvist i Stockholm. Deras fina vänner valde inte sida utan fanns där för båda.

Det var en jobbig tid som tog hårt. Båda såg även hur den andra kämpade för att orka. Efter en lång process bestämde rätten att de skulle få delad vårdnad. Nu var båda glada att de hållit sonen utanför fighten och det kändes som om både Anna och Erik, som nu insett hur han betett sig, kunde närma sig varandra igen. Kanske inte som par, men som föräldrar.

25 Jul 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!