Fönstermålning i Stockholm – alla semesterfirares mardröm

Bli inte en av alla de som fått sin semester förstörd av fönstermålning i Stockholm. Lämna över jobbet till proffsen i stället och casha in lite rotavdrag.

Du vet väl att det inte bara är att måla om ett fönster? Du behöver också se till att fönstret kittas ordentligt för att hålla tätt. Det är viktigt inte minst ur energisynpunkt. Låter det krångligt? Det är det också. I alla fall för en lekman.

Glöm inte heller alla andra moment som ingår i fönstermålning. Om du föreställt dig att det bara är att slabba på lite ny färg så ska du tänka om. Det ska skrapas, slipas, grundmålas, målas och målas igen. Faktiskt tar det evigheter. Så det där med att renovera fönstren på semestern är lättare sagt än gjort.

Så kan du spara pengar på att låta ett proffs göra din fönstermålning

Du som redan vid arbetsbeskrivningen har tröttnat på fönstermålning i Stockholm gör klokt i att ringa in ett proffs innan hela semestern blivit förstörd. De där sommarveckorna är så få och så korta. Fundera på om det verkligen är värt att lägga dem på att måla fönster.

Och räkna på det. Hur många arbetstimmar får du lägga ned? Om du har betald semester kan du tänka att det är den timpenningen du vaskar för varje timme du lägger på dina fönster. Jämför sedan vad det skulle kosta att ta in en målerifirma för att göra jobbet i stället. Med tanke på att fönstermålning faller under rotavdraget är det sannolikt det billigare alternativet.

6 Jun 2022

Vårt Stockholm är ditt Stockholm! Välkommen till dittstockholm.se – guiden där såväl turisten, den tillfällige besökaren och den inbitne Stockholmaren kan få sitt! Här kan du läsa om kultur, nöjen, mat, sport,hotell och allt det vår vackra huvudstad har att bjuda på. Stockholm är i vårt hjärta – och vi hoppas att det snart är i ditt också!